Meteen naar de inhoud

Over ons

petfood professionals

De Vleesfabriek: het ontstaan

De geschiedenis van De Vleesfabriek gaat ondanks de recente oprichting al zo’n 130 jaar terug. Na het verkopen van dierbenodigdheden in de eigen dierenspeciaalzaken aan consumenten en de verkoop van dierenvoeding aan detaillisten via de eigen groothandel was het tijd voor de volgende stap: de productie van (diepgevroren) diervoeding in eigen beheer te gaan realiseren.

Het doel is om met onze kennis en ervaring eerlijke en kwalitatieve producten te produceren. Dit is alleen haalbaar door met hoogwaardige grondstoffen te werken waar geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen aan zijn toegevoegd.

Wij produceren voor diverse a-merken en voor bedrijven met eigen private label diervoeding.

Ons doel is

De Vleesfabriek wilt alleen maar kwalitatief goede diervoeding maken. Hierbij willen wij geen concessies doen waardoor de kwaliteit minder wordt. Om de beste kwaliteit te kunnen bieden maakt De Vleesfabriek alleen gebruik van grondstoffen die geschikt zijn voor menselijke consumptie. Daarnaast worden alle grondstoffen bij binnenkomst altijd en streng gecontroleerd.

Wij zijn anders

Alle leveranciers van De Vleesfabriek worden streng gecontroleerd op hun aangeleverde grondstoffen en producten. De Vleesfabriek doet geen concessies als het om de kwaliteit van producten gaat.

De Vleesfabriek werkt...