Meteen naar de inhoud

De Vleesfabriek

Voor geschiedenis

Met de voorgeschiedenis van de familie Vissers, die al ruim 130 jaar teruggaat op het gebied van dierenvoeding, gaat de familie in 2021 een nieuwe uitdaging tegemoet. Na het verkopen van dierbenodigdheden in de dierenspeciaalzaak aan consumenten en de verkoop van (natuurlijke) dierenvoeding via de eigen groothandel aan detaillisten, is het tijd voor de volgende stap, aldus oprichter Pierre Vissers.

De volgende stap

De volgende stap is om de productie van (diepgevroren) dierenvoeding in eigen beheer te gaan realiseren. Er is gekozen voor de naam ‘De Vleesfabriek’. Naar verwachting zal er in maart 2021 gestart kunnen worden met de productie. De machines voor de productielijn staan in bestelling en met de inrichting van de fabriek is reeds al een start gemaakt.

Ook zijn de gesprekken met de NVWA (Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit) en de FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen) inmiddels positief afgesloten en is er dus groen licht voor productie van diervoeder! De Vleesfabriek gaat werken volgens alle eisen en aanbevelingen van de NVWA en FAVV en zal ook de HACCP normen strikt volgen.

Alleen maar kwaliteit

Door de jarenlange kennis en ervaring willen wij alleen kwalitatief goede producten produceren, zonder concessies te doen op de kwaliteit. We gaan met het produceren van onze voedingen zeer nauwkeurig en kritisch te werk, aldus Vissers. Er wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige grondstoffen, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van toegevoegde (kunstmatige) geur-, kleur- en smaakstoffen.

Alle leveranciers worden streng gecontroleerd op hun grondstoffen en producten, om de kwaliteit vanaf het begin al te kunnen waarborgen.

Gerenommeerde merken

De Vleesfabriek gaat produceren voor een aantal gerenommeerde merken en zal ook private label gaan produceren.

Er is zelfs voor een merk een speciale productlijn opgezet om producten in een 100% recyclebare verpakking te gaan verpakken. Hiermee draagt De Vleesfabriek dus haar steentje bij aan het milieu.